mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Hjäääälp...

DiversePosted by Melinda 04 Apr, 2008 09:18:53

Jag behöver hjälp av er där ute i bloggvärlden och kanske främst av er som bor till öster om Dalarna, nämligen Gävle. För det är nämligen dit min make och jag styr kosan idag.

Vi har inte varit barnlediga på jag vet inte huuur länge men nu ska det alltså ske, det ska bli så skönt att bara få vara en helg, äta gott, sooooooova hur länge man vill!

Risken finns väl att vi sover bort hela helgen, närå...jag ska nämligen ut på tur också och det är där ni kommer in i bilden.

Vart ska man åka? Jag vill gå på loppisar, kanske någon antikafffär...näää, loppisar för det är kul att få fynda. Jag vet att jag är sent ute men hjälp mig , snälla...Har ni några guldkorn man bör åka till? Sandviken, Valbo, Hofors passeras...jag är inte rädd för att åka lite...så smäll på ni bara :-). Jag tar med datorn så ni kan tipsa i princip hela helgen, åker nämligen hem först på söndag.

Blog Image Snälla Silver & Ull Helena kommer att stå i butiken medans jag är borta...tack gulle dig!

Kramis på er!!

  • Comments(11)//b.migoalice.se/#post64