mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Geggiga barn är glada barn...

Härliga bilderPosted by Melinda 15 Apr, 2008 20:58:30

Idag har jag haft min "lediga" dag. Tog med Vilmer, Viktor, Hanna och hennes vänner ner till Säterdalen. För er som ännu inte hittat till våran härliga Säterdal så kan jag varmt rekommendera ett besök dit.

Där finns en stor lekpark, att göra för både stora och små barn. En fäbod med djur på sommarhalvåret, café, teaterscen och dansbana. Det är bara så mysigt att ta med en picknickkorg, en filt och några härliga inredningstidningar ;-) så sköter sig barnen i princip själva *fniss*.

Blog Image

Här jagas det för fullt...

Blog Image

Här kan man åka fort...

Blog Image

En liten träbro över ån som rinner i dalen. Mycket roligt att ramla och bli blöt i ;-).

Blog Image

Man kan bli snurrig i huvudet för mindre.

Blog Image

Här har lille Viktor gjort en framåtkullerbytta rakt ner i geggan. Han är ändå avtorkad lite på bilden. Han hade gegga ända in i näsborrarna.

Blog ImageJag har fått en utmärkelse av Helen med bloggen Hellens Hus, tack snälla rara.

Då så många redan fått denna så delar jag ut den här till alla er som ännu inte fått den. Så kopiera den gärna och känn er träffade, ni är alla inspirerande och underbara!

Kram på er.

  • Comments(6)//b.migoalice.se/#post70