mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Längtar efter sommaren...

DiversePosted by Melinda 17 Apr, 2008 20:33:45

Nu vill jag ha sommar!!

Så jag njuter av lite gamla sommarbilder och drömmer mig bort. En av mina absoluta smultronställen i Sverige är Nora. Jag och min man brukar försöka åka dit minst en gång per år.

Dessa bilder är från två somrar sedan. Kommer ni ihåg den sommaren? Hur varmt och soligt det var? Jag kan säga att jag minns det väl eftersom det var den sommaren jag var höggravid med Viktor, phuuu!

Blog Image

En vacker punchveranda med gamla fönsterglas, någon dag SKA jag ha en.

Blog Image

I sommartorpet ett år så åkte allas vår Ernst till Nora Diversehandel och hittade ett gammalt pärlspontsskåp som han satte in i köket på det gamla torpet. Det var där och då jag blev såld på Nora *fniss*.

Hela vägen ner till sjön så ligger det uthus med en massa fint i. Detta måste nog vara den vackraste affärsdisk jag någonsin sett!! När jag skulle öppna butiken kan ni ju tänka er vilken affärsdisk jag hade i åtanke, dock var den lite väl dyr för min smak, 10 000 kr skulle jag fått punga ut om jag hade velat ta med den hem, hmmm...Undrar just om den finns kvar...jag tror att jag ångrat mig...:-).

Blog Image

Följer man sedan vägen ner till sjön så ligger det ett jättemysigt café där man kan sitta i den vackra trädgården och fika.

Blog Image

Liten och mysig trädgård.

Blog Image

Blog ImageKolla in min mage, det ser ju inte direkt ut som att jag skulle behöva den här jätteglassen, men goooood var den ;-). Gissa vilken vecka jag var i här??

42?? Nääää, jag var i vecka 30!! Hade hela 12 veckor kvar innan nedkomst! Det ni!

Kramisar på er!

  • Comments(13)//b.migoalice.se/#post71