mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Smygbörjar lite...

Vårt husPosted by Melinda 21 Apr, 2008 21:07:39

När jag startade min butik för dryga fyra månader sedan så hade jag med i min affärsplan att i framtiden skulle jag även öppna en Webshop.

Det jag aldrig kunnat ana då var att genomslagskraften av bloggandet skulle göra att jag fick flera mail om dagen av er underbara bloggläsare som undrar om jag kan skicka saker. Därför har vi (läs maken) börjat utforma en webshop som förhoppningsvis ska komma igång under sommaren.

Under tiden innan den har kommit igång så har jag börjat att skicka saker.

Blog Image

Mina prickiga koppar under hyllan i köket, det enda som är fel med dem är guldranden som gör att man inte kan stoppa dem i micron, morr...

Blog Image

I en gammal trälåda har jag två ljuvliga krukrosor.

Blog Image

Emalj är alltid vackert, praktiskt också (vilket Janne gillar) ;-).

Blog Image

En hylla med Zink och gamla tallrikar i blåvitt.

Blog ImageMin stora klocka. Första gången jag såg den var på Hans Mikaels i Stockholm, den fick inte följa med hem den gången...men jag kunde inte riktigt släppa tanken på den. Året därpå så hittade jag den i en butik i Valbo för halva priset!!

Fick den följa med hem då?? Jaha, det fick den minsann, som en julklapp till mig ifrån maken. Ingen direkt överraskning, men jag fick det jag ville ha iallafall :-).

Kramar på er!

  • Comments(15)//b.migoalice.se/#post72