mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Bloggträff

DiversePosted by Melinda 07 May, 2008 20:41:59

Hejsan alla.

Nu är det dags för en Bloggträff i Dalarna/Västmanland. Det är Lise-Lott med bloggen Kol & Rosor och Yvonne med bloggen Speglingar som slagit sina kloka huvuden ihop och sammanställt allt.

Det blir Söndagen den 1 juni kl.10 med start i Smedjebacken hos Kol & Rosors verkstad. Nästa anhalt är hos Anna med butiken Anna-Panna Lingonkanna . Sist ut i Smedjebacken är Yvonne på Speglingar,en butik med en blandning av antikt & nytt.

Lunch serveras på Bergsmansgård Tolvsbo av Roswitha & Fridus, som består av en buffè till en kostnad av 80 kr.

Efter lunch går färden vidare till Mor-Mors Hus i Tunkarlsbo mellan Söderbärke & Fagersta. Irma`s butik ligger vackert belägen vid Barkens Strand... där finns bl.a. unika kläder.

Nu ska vi åka en bit och då till Norberg, där besöker vi Hemma hos Alice som är en Nordisk/Fransk inspirerad inredningbutik och sedan dricker vi kaffe & bakelse på det anrika konditoriet Elsa Andersson.

Efter Norberg & en underbar Bakelse åker vi vidare till Säter och till mig & alice, där finns en blandning av nött och nytt i lantlig stil med en speciell barnavdelning. Klockan bör då vara runt 18.30...

I Säter avslutar vi vår resa...en dag full av inspiration...

Nu till det praktiska... Vill Du följa med under denna "Resa" anmäl dig via Kol & Rosors mail. Vi samåker i möjligate mån...Har Du frågor & funderingar hör av Dej via mail till Yvonne på Speglingar eller Lise-Lott på Kol & Rosor. Ni kan också höra av er till mig så anmäler jag er.

OBS!! Alla får vara med på denna resa, även ni som inte har egna bloggar så hör av er om ni vill träffa likasinnande för en mysig dag :-).


Hoppas Vi ses!

Blog Image

  • Comments(4)//b.migoalice.se/#post79