mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Så det kan gå...

Vårt husPosted by Melinda 29 May, 2008 21:59:57

Visst är det väl ett ljuvligt väder vi har blivit välsignade med?

Vår lille Viktor har för första gången fått varit ute helt nakenfis...det tyckte han var otroligt befriande. Tänk er själva att springa omkring i värmen med en fuktig och varm Pampers fastsatt runt rumpan, näää...bort med den.

Häromdagen så la jag mig på ett täcke med senaste Lantliv...som jag för övrigt inte hunnit läsa igenom ännu. Mamman (jag) skulle ligga i solen och läsa inredningstidning och njuta medans lille sonen (Viktor) skulle springa omkring naken och bara vara så där härlig som små knubbiga barn kan vara.

Vad händer?

Jooo, det lilla barnet försvinner in i huset för att BAJSA på köksgolvet!!! När jag sedan skulle springa in och lokalisera var den lilla vandalen hade gjort nummer två så klev jag i en korv!

Ha, det var den lilla njutningsstunden det.

Blog Image

Men skön är han mammas lilla kille.

Blog Image

En härlig bild om det inte vore för den trasiga pulkan och bobben i bakgrunden som har tagits fram för att slängas på tippen. Photoshop, någon??

Blog Image

Mitt framför vårt hus på gräsmattan så har det en gång i tiden (dock före vår tid) funnits ett vårdträd. På stubben som blev kvar så satte förra ägaren ett fågelbad som stirrat ilsket på mig i alla år...måla mig, måla mig.

Och varje år har riddarsporrarna hunnit växa sig höga innan jag ens har kunnat stava till ordet måla.

Därför skyndade jag mig att fråga Janne med en bedjande blick i helgen då han höll på att måla trädgårdsbänkarna: - Snäälla, kan du inte dra över fågelbadet också när du ändå håller på? Jodå, det kunde han minsann.

Blog Image

Så här blev resultatet, mucho bättre...

Blog Image

Plockade lite doftande syrener och satte i en gammal mjölkkruka, vadå fåglar bada??

Blog Image

Blog Image

Var tvungen att sätta in lite syrener i köksfönstret också, det doftar skolavslutning och sommar.

Ha det så gott alla och vissa av er träffar jag på söndag på bloggträffen, ska bli jättekul!

Kramkram

Melinda

  • Comments(7)//b.migoalice.se/#post87