mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Här kommer lite mera bilder...

DiversePosted by Melinda 03 Jun, 2008 16:52:25

Som utlovat ifrån söndagens bloggträff...

Blog Image

Denna gigantiska takkrona hängde i Mormors Hus. Romantisk så det förslår.

Blog Image

Vackra stilleben mot vattnet...

Blog Image

Romantiken fortsatte i överflöd i boningshuset där hon som äger butiken bor. Hon berättade att det från början var en sommarstuga som de byggt ut och renoverat.

Blog Image

En staty i vad jag tror är betong står och vaktar på den ljuva altanen. Jisses vad det såg ut som en romantisk dröm detta hus...

Blog Image

En vacker detalj ifrån en av hennes omklädningshytter. Spets möter smide och vita takbjälkar.

Blog Image

Sedan bar det av ner till Norberg och Elsa Anderssons konditori och en butik med nästan samma namn som min, nämligen Hemma hos Alice. Jag kan säga att jag fortfarande var proppmätt efter lunchen, men åker man till Elsa Anderssons konditori så KAN man faktiskt inte bara ta en slät kopp kaffe...

Blog Image

Jag var tvungen att testa denna ananasbakelse som de är kända för. Efter den kan jag säga att magen stod i fyra hörn :-).

Blog Image

Sista stoppet på våran färd var min egen butik, mig & alice. Där bjöd jag på snacks och päroncider, apropå det här med att vara mätt ;-). Men det var nog bra att få i sig lite sälta för oj, vad vi svettades denna dag!

Ska bara inflika att vi som åkte i min bil hann med att besöka en loppis och två antikaffärer som bara låg så där perfekt efter vägen *hehe*.

Jag ska visa er mina fynd en annan dag.

Kramar på er alla.

Melinda

  • Comments(7)//b.migoalice.se/#post89