mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Sommar, sol och mina fynd...

DiversePosted by Melinda 08 Jun, 2008 20:25:24

Hej mina bloggvänner där ute i vårt avlånga soliga land.

Ja, det här med bloggeriet går liksom lite på sparlåga när det har varit så vackert ute, men så måste det få vara...

Tänkte iallafall visa er mina fynd som jag gjorde förra söndagen på bloggträffen.

Blog Image

Det här rostiga bevingade ägget på en lång pinne blev jag totalt förälskad i hos Kol & Rosor, det fick givetvis följa med mig hem. Det står nu i rabatten tillsammans med knoppande irisar och annat.

Jag kan meddela att Janne tittade lite konstigt på mig när jag plockade fram det ur bilen. Jaja, han förstår sig ju inte på sånt här så det är lika bra att jag sköter alla inköp till hemmet, hehe...

Blog Image

Hos Speglingar så köpte jag detta fönster. Vet ej riktigt var jag ska ha det ännu så jag ställde det bara på skänken i sovrummet så länge. Jag gillade det faktum att det bara var en enkel spröjs i mitten, lite annorlunda på ett så pass litet fönster.

Blog Image

Detta var en total blixtförälskelse!!! Ett tårtfat med kupa i gjutjärn, gissa om det är tungt? Detta köpte jag i den underbara butiken Mormors Hus.

Som tur var så fanns det två kvar, ett till mig och ett till Sussie, ni kommer ihåg att hon blev utan när vi var i väg till Blomsterstugan i Hedemora. Det var dock flera andra som tittade längtansfullt efter våra gjutjärns tårtfat när vi bar dem till kassan, tjohoooooo.

Blog Image

Tårtkupan går självklart att lyfta av, bra sätt att träna bicepsen på ;-).

Blog Image

En betongkotte har jag velat ha i flera år. Nu stod den bara där och väntade på mig hos Mormors Hus. Ta med mig hem, ta med mig hem...Javistt lilla kotte får du det.

Blog Image

Annars har den här helgen bestått mest av härlig sol och bad. Jag har faktiskt badat (stolt). Liiiite kallt var det tyckte jag, det tyckte däremot INTE Viktor, han ville bada mest hela tiden.

Blog Image

Far och son busar i vattnet. Otäckt härligt att bli dragen runt i vattnet.

Sedan vill jag göra ett litet tillägg. Från och med i morgon, måndag så kommer jag att stänga butiken kl. 17.30 på kvällarna, över sommaren. En halvtimme gör ganska mycket på kvällarna då jag kan hinna med att ta ett kvällsdopp med mina barn. Hoppas att ni och resten av mina kunder har förståelse för det.

Kram på er.

Melinda

  • Comments(9)//b.migoalice.se/#post90