mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Mamma Mia...

DiversePosted by Melinda 03 Sep, 2008 22:19:53

Nu får ni ursäkta, detta kommer inte att handla om inredning överhuvudtaget.

Många av er därute har säkert sett den redan, men ni som inte gjort det...

Gå och se den, filmen Mamma Mia alltså!! Den är helt fantastisk!! Är nyss hemkommen från den och jag mår så bra i hela kroppen. Jag har hört alla säga att man ska gå och se den och att den lämnar ett leende på allas läppar när man reser sig och går därifrån.

Med det i bakhuvudet så kan jag säga att jag hade så höga förväntningar att jag förväntade mig nästan att jag inte skulle tycka den var bra. Men oj vad bra den var!! Jag skulle vilja se den igen och igen, önskade att den aldrig skulle ta slut. Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig!

Blog Image

Med andra ord, gör era knipövningar och gå och se den!!!!

Kraam

Melinda

  • Comments(11)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by handplockat 08 Sep, 2008 15:22:38

heeej

jag har åxå bloggat om mamma mia och det ääääär massa inredning i filmen

eller hur ;)

ha en toppen måndag

Posted by https://nicolinasboning.blogspot.com 07 Sep, 2008 19:21:20

Visst är det en alldeles härlig,varm,skojsig,"småfånig" film som man svävar som på små moln efter att man har sett:-)
Vilket snyggt vardagsrum du/ni har skapat...skitsnyggt helt enkelt!

Hälsn/Birgitta

Posted by Lyckofröken 07 Sep, 2008 14:18:54

Jag har den kvar att gå på. Var på Grease igår den rekommenderas! Det skall bli kul på torsdag att få överlämna alla fina presenter från din underbara butik. Du har något att hämta hos mig!

Kram A

www.lyckofroken.blogspot.com

Posted by Höjens Lillstuga 07 Sep, 2008 13:03:56

Ja nu skulle jag gärna vilja se den filmen. Det får bli till att rusa till videobutiken när den kommer ut på dvd. Min lilla prins vill inte släppa mamma på kvällarna än och jag passar på att njuta av goset medan han vill, hihi

Kram Anna i Falun

Posted by vitaranunkler 06 Sep, 2008 21:35:38

Hejsan!

Ska försöka se filmen nästa fredag. Alla som man pratar med är ju helt lyriska över den och många har sett den flera gånger.

Du, kronan som du såg hos mig har jag köpt i Danmark för säkert 10 år sedan. Blev precis som du störtförälskad i den. Önskar att jag hade kunnat hjälpt dig!

Kram Marie

Posted by www.lottensvita.blogspot.com 04 Sep, 2008 22:33:40

hallå min kära vän!

tänk...jag har varit ikväll jag och jag är alldeles rusig, har aldrig sett något såååå bra, den ska jag ha på dvd kväste min dotter efteråt, jag bara kände...måste få sjunga NU! nedrans jag kan ju varenda en, har ju kört hela repertoaren via hopprepet på varenda roliga timme, var en sån abba fans mmmmm jag ryser fortfarande av denna ljuvliga rulle, feeling so good! nedrans skit att vi inte sågs där på mässan, dig skulle jag VERKLIGEN vilja möta!¨

varmastekramen till dig som alltid gör mig sååååååååååååå himlan gla!

Posted by Melinda 04 Sep, 2008 09:21:22

Hejsan Tess.

Gnuggisarna säljer jag i butiken, de är tyvärr slut just nu men nya är på ingång :-). Attans att du inte såg mig på mässan, försökte maila dig innan, vet ej om du fick det??

Kraaam

Kramen

Posted by Sara 04 Sep, 2008 06:58:21

Jag kan bara hålla med, visst är den sevärd!

Jag hade också höga förväntningar, mycket pga att jag sett den som musikal både i London och i Göteborg, men den klarade de förväntningarna jag hade!

Nu har jag tom förhandsbokat den på dvd på homeenters filmklubb....fniss...

Ha en bra dag! Jag ligger hemma och kurerar mig med en dundrandes förkylning.....

Kram!

Posted by Krusidull 03 Sep, 2008 23:43:11

Aj aj kapten!

Det får bli bio till helgen då.

Skratta och bli road mår man ju inte direkt illa av.

Kramelikram

Krusidull

Posted by Tess 03 Sep, 2008 22:40:11

Hej vännen,jag hade tänkt hinna se den också men tiden har inte räkt till ännu.Jag spanade efter dig på formex,men tyvärr såg jag dig inte.Jag var där hela torsdagen och var helt slut efteåt men mycket fint bjöd dom på.Vilket underbart vardagsrum ni har fått.Var har du hittat gnuggis monogrammet.

Ha en mysig helg.

KramisTEss

Posted by Annica http://andrum.tradgardsblogg.se 03 Sep, 2008 22:33:01

Javisst blev man glad av filmen! Jag är inte så förtjust i musikalfilmer, men den här var toppenbra. Vilken härlig miljö och för att inte tala om den underbara musiken. Dax att slänga på lite ABBA musik hemma!

Om du inte sett Sex and the city filmen så tycker jag att du ska se den också. Helt sjukt bra! Den hade allt och jag grinade hela filmen. (Vet inte vad det är med mig nu för tiden.)

Kramis, Annica