mig & alice

mig & alice

kommer att handla om...

...inredning och då främst den vita, lite slitna och lantliga stilen.
Som sagt var, jag bara älskar inredning, fel....Jag lever, andas inredning. Har från det att jag var med min mormor och morfar på auktion som liten alltid älskat att gå på auktioner, då helst de riktigt härliga gamla gårdsauktionerna där man kan packa picknickkorgen och bara insupa atmosfären och kanske slåss om just den där läckra hyllan eller skåpet, ja ni vet hur det är.
Jag kommer även att uppdatera bloggen med nyheter om vad som händer i butiken.
Hoppas att ni kommer att finna den inspirerande.

Massor till de små...

ButikenPosted by Melinda 10 Jul, 2008 20:43:38

Nu har det kommit in en massa nyheter åt de mindre till butiken.

Känner mig som vanligt stressad så nu blir det mest bilder att titta på.

Så håll till godo.Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image
Oj, det måste ha varit det snabbaste inlägget jag någonsin gjort...men de säger ju att en bild säger mer än tusen ord.

Hoppas att ni har det bra och att ni får vara lite härligt lediga.

Puss & kram

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hellenshus 13 Jul, 2008 15:25:43

Hejsan vännen! Tack för senast och den goda pajen.

Vad kul att du ska till Smultrongården. Hoppas du lägger ut bilder sen :)

Så fina barnsaker du fått in. Jag gillar verkligen den där lådan med små söta bakelser.

Kramis Helen

Posted by lantlivsanette 11 Jul, 2008 13:16:21

Tjenixen vännen !!

Jaahaa du..jag kan bara inte låta bli penseln..hii..hii..dörrarna tog verkligen musten ur mig..men efetr at ha vilat målar armen i några dagar så är jag igång igen..

Jag har faktiskt målat lite smått o gott...lite fina loppis fynd..det är ju a pieace of cake att måla små möbler som bord och hyllor nu när man målat de där dörrarna ;)

Nääee..ska du till Eva på Smultrongården !!! Himmel om jag ändå hade kunnat följa med..jag har ju träffat henne på mässan o pratat med henne i telefon..hon är sååå himla gullig och trevlig..jätte lätt att prata med..

Hennes butik måste ju vara helt underbart fin..som din..snälla du kan väl fota massor och visa..om du inte vill visa på bloggen så maila till mig några bilder..det är så kul att se andras butiker !!

Hur långt är det till henne från dig ? Här uppe i norr är vi van med många mil..vi åker ju 14 mil enkel resa bara för att trimma vår lilla hund Nisse..!! inte så ofta men det blir ju 4-5 ggr per år..

Ha det nu så himla bra Kram Anette

P.s Hälsa Eva från mig...

Posted by Eva 11 Jul, 2008 13:04:46

Halloj! Jätte kul att ni kommer!!En kund berättade det igår så jag visste redan. Vägbeskr är urusel så här är en ny: Åk R 50 mot Örebro. När ni kommer i lantmännen rondellen (den kommer bara någon km efter Nora infarten) tag vä mot Axbergshammar. Följ den vägen 3-5 min. Rött timmer hus hö sida m glasskylt i träd. Så det är riktigt, riktigt enkelt.Alltså fr R50 är det bara några minuter till vårt hus. Men det viktiga är att ni tar av mot Axbergshammar och inget annat o följer den vägen. Först vid vårt hus kommer en ful skylt som det står Smultrongården på.Men ni hinner väl innan 3!!? Vi måste rejsa järnet i morron o sticker så fort vi hinner efter stängning för vi ska till Bollnäs, typsikt eller... annars har ni kunnat varit kvar efter, men typiskt att vi ska iväg just den lördan.Så om ni inte har nåt hotellrum kan ni ju ha en hel Smultrongård att rumstrera i. Lite dåligt med mysiga restauranger bara...Hoppas ni hinner!!Kram Eva

Posted by En doft av lavendel 10 Jul, 2008 22:28:13

Men ojj så mycket fint!!!Kul att du vågade fråga idag *fniss*Hörde att du hade köpt den jättefina stegen, grrr..jag va också spekulant men ack för sent :(Ja ja, den som väntar på något gott väntar inte för länge *fniss*

Ha de gott!

Kram Benita